vineri, 15 octombrie 2010

Soul Kitchen


Muzica buna si mancare gustoasa iti ofera altruist acest film-jogging, pe langa care alergi lejer, te bucuri ca tii pasul, transpiri productiv, motivat fiind de sunetul unei muzici eterogene, mai faci un popas, mai infuleci ceva fistichiu sau doar o megaportie de cartofi prajiti.

Nu prea are cum sa nu-ti placa acesta parada de bunatati, de scene rupte din viata (munteaneşti cu ceva fromage on top :P) selectate cu migala si cu delicatea unui bucatar care isi alege zarzavatul, prioritare fiind cele comice la care se adauga “un flavour” de tragism al carui gust nu tine prea mult. Ne dau lacrimile o leaca decojind ceapa pleurala a personajelor, dar gustul amar se disipa imediat caci asteapta la rand feluri vesele, deserturi afrodisiace si iar muzica.

Printre atatea bucatarisme ar cam fi cazul sa va fac cunostinta cu tanarul protagonist (in cazul in care nu ia-ti calcat inca maghernita pe care o numeste falos restaurant), un personaj inflacarat care si-ar urma iubita pana in China, iar ea nici macar pana la buticul din colt, un personaj bonom, oferind clientilor atentie prietenoasa, nu prefacuta, iar fratelui sprijinul pe care poate ca nu il merita. Totodata insa, el nu e un personaj bland – rabufneste, urla, spumega, fura, merge la inchisoare, se indragosteste, viseaza, i se pun bete in roate si pana la urma izbuteste sa faca dintr-un spatiu cu aer de depozit un reustaurant cu staif.
Amuzant foc, alert, un film-gustarica pe care il poti savura intr-o zi ploioasa. Ca tot se cam anunta din astea…:)

3 comentarii:

  1. Te asteptam sa intri si tu in concursul nostru unde poti castiga premii in bani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare interesant filmul acesta, nu l`am vazu. Il voi incerca, poate imi vin idei noi pt culinare.tv :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :D o sa iti dea idei si de muzici bune asezonate mancarii

    RăspundețiȘtergere