vineri, 6 mai 2011

Blog Effect

Orice blogger sănătos la cap, destupat oleacă la mintea peșterească, se întreabă: bă, bun, scriu, mă descătușez acilișea, mă dau mare cu aerele mele de cunoscător pe bucățica mea, legitimat de nuș ce putere demiurg-diformă ființată pe calea aerului, mă dau mare gâdilător de finețuri și franjuri bujorii (nu știu ce a vrut să însemne asta :))), dar pân la urmă și la urmă are vreun efect gâdilătoriu indeed ceea ce scriu, aduc io ceva bun omenirii, îi pun o virgulă undeva, îi tresalt un fir de păr de pe capul aureolat de rapunzelă bucălată? Așa ceva e cuantificabil și măsurabil evident prin feedback, lasă omu un comm, te înjură pe mail, dă like pe facebook, te link-uiește, te citează, te dă naiba, te spune prietenilor, te recomandă, te ridică în slăvi, te sapă, te adaugă în reader,  însă ce am auzit eu astăzi din partea unui cititor (fidel pare-se) m-a cam pironit locului, la un așa efect nu prea mă așteptam sau mă așteptam la efect, dar nu și la o așa confesiune a lui, atât de...sinceră. Așa că viteji și domnițe delecta-ți-vă, păstrez evident anonimatul domnului...Spartacus :DBuna Adina! ai o secunda?    
sure

Vreau sa iti multumesc pt ca ai acel blog care constant ma inspira si ma mai tine si la curent cu ce a mai aparut in lumea filmului, poate nu iti vine sa crezi, dar multumita tie, eu am avut cea mai tare noapte din ultimul an 
 
zic în gându-mi, drace, ce poate să facă așa de mirobolant o așa zisă cronicuță spasmodică de film

eu sunt impreuna cu o fata de mai bine de 5 luni si la recomandarea ta generala am văzut filmul 9 cantece 

bă și io care credeam că am dat dracu filmu ală și că mi-am cam șters picioarele pe dânsul :D

am citit cronicutza ta si m-am gandit ca e genul de film pe care prietena mea l-ar aprecia si ar si inspira-o, am subestimat efectul pe care l-a avut filmul aspura ei
i-a placut teribil  

și...bănuiesc că a pus ceva în aplicare de acolo, nu :D?

si nu doar atata, i-a dat ideea sa ma cheme la ea acasa aseara, sa ne uitam impreuna ma rog, de uitat nu prea ne-am uitat dar mi-a povestit cu demonstratii o groaza merci 
pe premiza unde dai si unde crapa, uite ce face blogul tau la viata mea amoroasa 
   
drace, da :))

auzi, îmi permiți să scriu despre asta pe blog :D?

desigur 
macar atata sa intorc serviciul altruist de a tine blogul 

fumos domne, frumos :)

căile lu baphomet sunt date naibii, deci viteji și domnițe, mă declar pețitoare de ocazie, dacă aveți o damă/un valet prin preajmă pe care vreți s-o/să-l îmbrobodiți și-o/și-l știți pasionat cît de cât de filme apăi face-ți-mi o scurtă prezentare (nu neapărat. mă puteți doar contacta, restu devine telepatic, cum e cazul de mai sus) și arunc aci o cronicuță de i se aprind călcâiele una două. Valpurgice-mi sunt cuvintele se pare (nah, io rostesc cuvântu magic, restul e doar vizionare :D) acu nuș dacă merg la țintă în toate cazurile, dar atâta timp cât nu cer nimic în schimb (încă)  merită să încerc și în alte cazuri, cu alte ocazii.

Acum strict pentru Spartacus, îți mărturisesc că la auzul vorbelor tale nu am putut să nu împărtășesc experiența cu o bună amică posesoare de minte zurlie, care îmi spuse în felul următor: fato, acu tu nu te-ai gândit la eventualitatea unui fel de triunghi în toată ecuația asta, tu (adică eu) fiind terța prezență, zic, no way fato, u are sick, adică în timp ce...să-i treacă prin cap...nu, nu, ești bolnavă :))) și amica asta nu e conștiința mea, e o gagică realissimă :)))  Miss. An. nu m-am putut abține să nu te bag și pe mătăluță în ecuația asta, sper să mă ierți sau măcar să mă muștruluiești suav cu vorbe șfichiuite din biciu limbii :))
ooops nu cred că trebuia să zic asta, sper ca prietena ta să nu se lase influențată de Miss An. :D

foto: minunatul John Collier, Priestess of Delphi

23 de comentarii:

 1. :)) bun asa.. invata-i la perversiuni adino.

  RăspundețiȘtergere
 2. cine nu a inteles perversiunea si trece prin comm-uri see this http://cinefillebookeeper.blogspot.com/2011/04/secretary.html

  RăspundețiȘtergere
 3. Nebanuite sunt caile blogului...

  RăspundețiȘtergere
 4. da, deja m-a lasat undeva in urma si nu mai detin controlul asupra lui :))

  RăspundețiȘtergere
 5. Ai facut un baiat fericit, si inca de la foarte mare distanta :))

  RăspundețiȘtergere
 6. iti dai seama ce pot face...proximal vorbind :)))) gata deja intind guma subiectului :))

  RăspundețiȘtergere
 7. esti un fel de Cupidon cu sageti pline de perversiuni, amor si sadism :)
  Ce fericit o fi fost baiataul acela :) cred ca o sa-ti multumeasca cat traieste.

  RăspundețiȘtergere
 8. :))) ce-mi place cand are lumea datorii la mine

  RăspundețiȘtergere
 9. :)) Pfai, Îţi dai seama ce făcuşi Adino?! Instigaşi oamenii la păcat măi fato măi. Măcar îs majori?!

  RăspundețiȘtergere
 10. Aceeasi intrebare am avut si eu, ca si Josephine. Adina, la intrare in blog ar trebui sa verifici si tu buletinele.

  RăspundețiȘtergere
 11. Da' ea s-o simtit bine macar o leaca? Ti-a zis de ea?

  RăspundețiȘtergere
 12. @ kot da, o sa pun o bulina de atentionare : cerc rosu Atentie, acest blog insitiga la sex :))
  @ bibliophile bai eu cred ca da, nush, dar cand am ocazia il intreb :D

  RăspundețiȘtergere
 13. Secretary tocmai am vazut, urmeaza 9 Songs :))...
  Sa continui tot pe drumul asta de miniCupidon:D

  RăspundețiȘtergere
 14. ba, ce ma mai sustineti voi, s-ar putea sa ma cam satur la un moment dat de privit si de infipt sageti in fundulete bucalate :))))

  RăspundețiȘtergere
 15. gagica realissima =)) uuuuuuuuuuuu!!!
  Biciul limbii mele sa te incinga neprasnic adino
  sa-ti lase semne rosii pulsacee cerand mai mult si mai mult.
  Miss An.

  RăspundețiȘtergere
 16. uuuu Miss An. velcome velcome, cu asa tratamente incingem si mai tare mintile oamenilor, io iti tot zisei hai sa facem un blog in dialog, da' tu nu si nu, vezi ca poate fac petitie si te forteaza imprejurariele sa te bagi in blogo-hora-dialogica :))

  RăspundețiȘtergere
 17. Tu ci naşpa e că nu eşti pe wordpress. Aşe apăsam şi eu mumuşel pe My comments să văd cine şi cum a mai comentat (fără să mă abonez că apoi mă umplu de mailuri).

  RăspundețiȘtergere
 18. Norocoasa mai esti. Mie nu mi-a scris nimeni ca i-am influentat viata. In cel mai bun caz unii au sarit peste o masa in urma unui articol mai scarbos. NU cred ca au slabit 10 grame din cauza asta.
  Clar, sunt gelos. :)

  RăspundețiȘtergere