joi, 11 noiembrie 2010

The new Daniel Radcliffe

Nici n-a lepădat bine pleura mantiei de magician şleampăt că monsieur daniel radcliffe s-a şi încotoşmănat cu dichis vintagesc în costum cu veston, o să-l vedem deci undeva la anu' într-o chestie care se numeşte The woman in black, regizorul fiind ăla care a clocit nu atât de răul eden lake...eu una am speranţe pentru ex harry, deşi colegul lui de platou (mr wisley :D) are ceva mai multă culoare în păr şi ceva mai mult potenţial :)

7 comentarii:

  1. aici nu iti impartasesc optimismul. nu cred ca Daniel se va desprinde cu usurinta de magia lui H. Potter.
    Very Nice Happy Face :)

    RăspundețiȘtergere
  2. aiaiai :)))) cand am vazut pozele pe ecran .. se udase ecranu :)))))) glm :D

    misto dabia astept Harry Potter sapt viitoare sau cand se lanseaza :)) :>

    RăspundețiȘtergere
  3. hmmm...uite eu l-am vazut in my boy jack, unde a iesit o leaca din schema...e si el la inceputui...ah plus ca a mai jucat in piesa aia controversata equus...nud ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. se udase ecranu' :)) auzi tu isterie

    RăspundețiȘtergere
  5. daca e sa fac o analiza a backgroundului sau...profesional avem asa: david copperfield (cumva premonitor), "december boy", apoi "the boy jack" si intr-un final the boy who lived :)) e momentul pentru maturizare ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. mi-a placut de Radcliffe in "My Boy Jack", unde este totusi surclasat de Haig ...

    RăspundețiȘtergere
  7. @kausen n-am luat prea tare in seama filmul ala, asa ca am dat un search sa vad cine era haig, ah da era tacsu :)) vroiam sa vad ce mai stie sa faca radcliffe, cred ca l-ar prinde bine un rol mai psihotic...

    RăspundețiȘtergere