marți, 1 martie 2011

The Green Hornet

De ce în numele lui baphomet m-oi fi uitat la filmu ăsta?
Slăbiciuni de femeie:  auzisem că unul dintre personaje e un chinez simpatic, geniu al mecanicii, posesor de capacități fantasmagorice vecine cu tactica vizual-slow motională Action Men style via bășcălie Scott pilgrimică,
eh, bun motiv, nu? :P Jay Chou pe numele său

mai auzisem că joacă ză greatest villain alive Christoph Waltz însă aici nu e decât  un bastard penibilos, nu prea convingător, cu alură de pimp dance santa ia-mă nene, leagă-mi nicovala de-un picior și dă-mi drumu în fosa marianelor, dar pistoletu ăla al lui e de toată coma. În afar de bărbătușii ăștia de ce nu-mi spuseră-ți mă că joacă și domnu-fursec James Franco, apare și el acolo cât să-ți ajungă de-o îmbucătură, dar dă aromă domne, mă scuzați, dar altă calitate și lungime n-am găsit :P:


M-am săturat de eroul născut din uteru trezoreriei, măcar Batman e porn-latex-addict :P, ăsta nici outfit mai acătării n-are, unde e eroismu pur, fără de criptonită, mantii, chiloți, ștrampi, embleme, măști, unde e pornirea deontică, noroc că există Kick Ass :P așa mai avem o șansă și-o speranță. Eroul ăsta, viespea verde (uat? :)), bine că nu e cărăbușu de mai, rădașca descăpățânată sau helix pomatia) e mult prea pueril, mult prea tâmp, mult prea fustangiu, mult prea egocentric încât de eu-ul lui prostesc umflat cât un zeppelin nu mai apuc să văz gadgeturile și bășcăliuțele care nu-s așa rele și pe deasupra mai bea și cafea făcută professional.   

De hlizit te hlizești, n-ai cum, dar hlizeala o ia înspre grimasă ca mai apoi să înțepenească în rânjet de Joker. Replici tâmpite, Cameron Diaz în reluare (bleah, nu ți-a ajuns fătucă zi și noapte cu tom cruise :)), dihotomisme aruncate ca bumerangu de un copilandu șleampăt, sâc nu mă nimerești, mie imi place hibridu copchile :D.

4 comentarii:

  1. da, au, masini peste masini, mega ultra rezistente, chiar daca-s ciuriute de gloante pana la refuz, rupte pe din doua si n-au usi ele tot functionaza si propulseaza rachete si lame sfredelitoare de "cauciuce" inamice :))

    RăspundețiȘtergere
  2. bascalie ieftina. ai uitat de prezenta obscura a lui tom wilkinson.

    RăspundețiȘtergere
  3. da, atat de obscura incat am trecut razant pe langa ea :P e clar ca-s cateva nume acolo incat sa vanda

    RăspundețiȘtergere