vineri, 31 iulie 2009

Polar Bear Man- Reflectati

Ca sa ma razbun o leaca pe faptul ca nu am putut ajunge la festivalul de scurt metraje de saptamana asta din Parcul Crangasi deorece trebuie sa imi fac datoria de cetatean "laborant" al acestei tari m-am gandit sa va arat si voua un scurt metraj peste care am dat intampator si pe care l-as cataloga drept un cub de gheata in cupa amara a acestei saptamani festivalessista. Enjoy!

5 comentarii:

  1. Off-topic iar :P Mai devreme m-am uitat la "Marea mahmureala", acasa, si pot spune ca a fost slab...pot numara pe degete de cate ori am ras. Spre comparatie, un coleg de peste 35 de ani imi spunea cat de tare e filmul si ca nu tbe ratat...Doamne, cat de seaca a ajuns sa ne fie viata daca ne multumim cu atat de putin...Eu am avut o mica bucurie cand am sters filmul asta banal, genul ala de film american previzibil, cu teme recurente, prafuite...La fel, cand am vazut "Inamici publici" la cinema, a fost un teaser la Bruno. Si s-au gasit cativa sa rada, dar damn daca era ceva de ras, mie si din fericire mai multor spectatori ni s-a parut o bufonada, motiv pentru care am tacut, jenati. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu planuiesc sa imi arunc un ochi peste Hangover...nu am nici un fel de asteptari...tocmai ce am vazut cam din aceeasi categorie 17 Again...again acelasi scenariu reciclat...Cat despre Inamici Publici...astept sa ruleze la Studio;))

    RăspundețiȘtergere
  3. I love Lee Pace! A se vedea Pushing Daisies... merita, chiar daca e un serial. The Fall a fost superb. ^_^ Oh, si Soldier's Girl. He's almost prettier than Cillian in drag. And he has a nice singing voice.

    RăspundețiȘtergere
  4. doamne ai ajuns pana aici cu rasfoirea :)) ai rabdare nu gluma :P apreciez
    da, omuletu asta e misto foc, the fall la fel :)

    RăspundețiȘtergere