duminică, 13 martie 2011

Film în film: I'm not there

Revăzând Rough Cut alături de sormea (pe care se pare că reușesc să o conectez la ombilicul cinemaului coreean :D) am observat o apariție surprinzătoare: afișul filmului I'm not there, oare ce legătură o fi între un gangsta movie asiatic și o ciudățenie cvasibiografică despre Bob Dylan? Pe cât de alocal e titlul filmului [I'm not there] pe atât de regăsibil e în cu totul alte părți, așadar titlul își cinstește sensu':

mi-am amintit că am regăsit același afiș și în Life during wartime

 bonus, câteva cadre din Rough Cut ce mi-au mers drept la pipotă :D

9 comentarii:

 1. Buuuuuuuuuuun film .. buuuuuuuuuni coreeni... buuuuuuuuuuna idee :)) dar nimic nu se compara cu BUNA mea partida de alergat dupa un chinez azi :)))))))))

  RăspundețiȘtergere
 2. perfect de acord sis :D mah trebuia sa fugi cu chinezu ala la subrat si sa-l aduci acasa :))

  RăspundețiȘtergere
 3. asa imi place cand revad un film si observ chestii care mi-au scapat la prima vizionare. din pacate timpul nu mai imi permite sa revad filme care chiar ar merita un ochi deja format.
  Off - m-am distrat atat de bine anul trecut cand am revazut seria Lost la scurt timp dupa marele final (m-au chinuit destul timp de 6 ani cu un episod pe saptamana)

  RăspundețiȘtergere
 4. 6 ani wow, cat stoicism :)) mi-am propus sa revad alaturi de sormea ceva filme, cred ca data viitoare, in week end cand ne mai intersectam si noi, sa vedem (ea for the 1st time) a bittersweet life :D sigur o sa-i placa

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu stiu ce-i cu afisu', dar cadrele astea arata binisor de tot ^_^ *mustcheckout*

  RăspundețiȘtergere
 6. yep, pe mine m-au vrajitara, gangsta poetry :D

  RăspundețiȘtergere
 7. Cum il cheama pe junele korean din imagini? :D

  RăspundețiȘtergere