luni, 30 august 2010

Norton intră din nou la pârnaie

Nortonieni din toate colţurile, din toate fight club-urile uniţi-vă întru şpirit căci Norton revine la cârma sectei şi se pare că îl însoţesc câteva recurenţe: una atitudinală, de răufăcător, lipsindu-i zvastica din American History X, fiind substituită de o coafură hazoasă (zic eu, vezi trailer :P) şi ar mai o recurenţă...partenerială, apare de Niro în peisaj cu care a făcut echipă în The Score. Filmul este regizat de Curran din mânuţele căruia a ieşit minunatul The peinted veil (tot cu Norton). Povestea e cam ruptă din era când nevestele neglijate suspinau la vederea lui Gere în Unfaithful, subiectul deci cam prin latura aia moral-amoros-constituţională se bălăceşte, noroc că mişună în adâncul ei doi monştri lochnessieni şi o sirenă (Milla Jovovich).
Stone se lansează prin Octombrie, sectanţi mai avem ceva rabat de executat :P

5 comentarii:

  1. sper sa nu ne dezamageasca pentru ca leaves of grass nu a fost prea reusit.

    RăspundețiȘtergere
  2. La ordin, sa traiti! Mai asteptam un pic..

    Apropo, vazusi The 25th hour?

    Leaves of grass poate n-a fost ce ma asteptam dar performantele lui Norton (amandoua) au venit ca un balsam.

    RăspundețiȘtergere
  3. ;)) pe loc repaos, the 25th hour e bestial,monologul ala...norton cu grey hair, ce sa mai, de colectie :D nici pe mine nu m-a incantat foarte tare leaves of grass insa filmul ia de la un punct o turnura mai putin asteptata...nu cred ca mi-a scapat vreun film de-al lui :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici eu nu cred c-am ratat vreunu ... ;)
    Btw, as fi curios cum ti s-a parut scurt-metraju de pe marele ecran, Crossing, asa ca intre cinefili.. azi chiar am stat de vorba cu Boris Gaza, unul din actori, si chiar a fost misto sa aflu chestii din spatele ecranului, despre filmari, pregatiri.. o sa vina un interviu mai incolo. Parerea noastra era ca pentru o lucrare de an, a unui student debutant, scurtu e foarte reusit.

    RăspundețiȘtergere
  5. da...intersant...mi-au placut cadrele de inceput care in sincron cu apasarea muzical-sonora au parca ceva din Stalker, apoi tacerea soldatilor de...plumb la strigatul de ajutor si albul luminos care indulceste suntul razboiul care e mereu undeva prin apropiere, ce culmineaza cu albul spitalicesc, un fel de rai al soldatilor...si actorul cel tanar foarte expresiv ;)

    RăspundețiȘtergere