miercuri, 17 aprilie 2013

Charlie Chaplin la un ceai


Cum s-au implinit 124 de ani de la nasterea regizorului, actorului si omului orchestra Charlie Chaplin m-am gandit sa il sarbatorim si...la un ceai. M-am gandit ca naturaletea, candoarea si voiosia filmelor sale se potrivesc foarte bine langa o ceasca de ceai. Asa ca va invit cu mare drag la un ceai si la un mini festival de proiectii ale filmelor lui Chaplin dupa cum urmeaza:



Joi, 18 Aprilie, ora 19:00, proiectie "The dictator" / "Dictatorul" la un ceai




Tot Joi, inainte de proiectie vom avea placerea sa o gazduim pe doamna Irina Margareta Nistor care ne va spune cateva lucruri pe care nici nu le banuiti despre Chalin si opera sa. 



Dupa proiectia filmului Dictatorul, un film cat se poate de graitor si de emblematic, v-am pregatit cateva surprize. Veti lua parte la un concurs cu premii ce constau in DVD-uri cu filmele lui Chaplin oferite de ProVideo. 


Vineri, 19 Aprilie, ora 19:00, proiectie "The Circus"/ "Circul" la un ceai 

Circul este poate cel mai savuros si mai comic film al lui Chaplin. Cu siguranta hohotele de ras vor rasuna in toata ceainaria. Dupa proiectie va asteptam cu premii oferite de ProVideo. 



Sambata, 20 Aprilie, ora 19:00, proiectie "The Gold Rush"/ "Goana dupa aur"

Va asteptam la proiectia acestui film emotionant, dulce-acrisor despre viata si dragoste. Dupa proiectie va asteapta de asemenea premii oferite de ProVideo.

INTRAREA ESTE LIBERA!
Ne vedem pe acolo si rezervari puteti face la 0734 195 395

2 comentarii:

  1. „Tot Joi, inainte de proiectie vom avea placerea sa o gazduim pe doamna Irina Margareta Nistor care ne va spune cateva lucruri pe care nici nu le banuiti despre Chalin si opera sa.”

    Tocmai ceea ce nici Internetul, sau Holihudul, sau chiar Elveția... nu știe; numai ea știe.

    Întrebare de pus la întâlnire:
    Cum a tradus ea prima dată „Deer Hunter”:
    Dragă Vânătorule, avem VHS-ul ca dovadă! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. good one :)) eh, nu vom discuta in principal despre Chaplin, daca ai idei de intrebari pe tema asta let me know :P

    RăspundețiȘtergere