joi, 20 august 2009

Pubtime: Levitatia strica reputatia

Pentru ca am timp suficient si rabdare de fier pentru a ma lasa bombardata de reclame idioate (aproape majoritatea in perioada asta) urmatoarea pe lista dupa scartaiala "muzicala" a Cosmote-ului este levitatia consumerista de tot
rasul a Penny Market-ului. O bunicutza paranormala alaturi de alte cateva personaje reprezentative target-ului (baietelul semiobez spre exemplu) fac pe magnetii sau pe yoghinii determinand levitatia produsele de pe rafturi direct in caruciorul lor (pe o distanta colosala de un metru). Daca tot dispun de o astfel de putere de ce sa nu o folosesc in scopuri mai interesante precum scoaterea din magazin a produselor fara a trece pe la casa:)) Ce si-au zis omuletii de la agentie: daca tot a venit nea copiraitarul cu ideea "preturilor fantastice" care e primul lucru ce ne trece prin mintea ticsita de nintendo si filme de box-office cu supereroi, raspuns inevitabil: puterea infailibila a gandului mare manipulator de iaurturi, orezuri si alte indispensabilitati zilnice. Bravo baieti! La idei cat mai fantastice (nu stiu cati pusti de 9-10 ani se duc singuri la supermarket fie el si...penny:P).
P.S: apropo de chestii zburatoare la fel de idioata e o reclama la nu stiu ce banca cand uneia ii ies banii zburatori din sacosa...si mama ce de bani...cati dintre noi mai sunt fantasmagorici in vremurile astea cand fiecare isi tine cusut si ultimul banutz de captusala pantalonului:))

8 comentarii:

  1. First thing first: am primit ;), am luat nota :P, multumesc :) pe seara o sa fiu, mama ce criptic sunt :)) In alta ordine de idei, incep cu sfarsitul: reclama e la Raiffeisen, am retinut ptr. ca e banca mea si ptr. ca desi se lauda cu servicii excelente, saptamana asta m-au pus aiurea pe drumuri, fiindca nu mi-au reinnoit cardul..cica l-au pierdut, ce terminati. Mie nu imi sar niciodata banii din buzunar cand intru in banca, ci doar cand ies...si se duc imediat :)) iar legat de telekinezie...daca as putea sa fac asta fix la Pennymarket m-as duce :))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine ca nu sunt legata de nicio banca;))(deocamdata)...desi m-a mancat undeva sa imi fac un card la bcr p care nu am niciun ban...si ar cam trebui sa platesc pentru intretinerea lui;))...intretinerea tabulei rasa

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca ar fi dupa mine, nici eu n-as fi legat, it's one pain in the.... Exact. Dar e card de salariu. Marfa online banking-ul, though, pe care mi l-am introdus recent, ma scuteste de drumurile la bancomat care ma enervau cand nu intrasera banii :)

    RăspundețiȘtergere
  4. GreuFaraElectricitate21 august 2009 la 07:07

    Vezi? Cand ai curent electric te uiti la reclame penibile! Mai bine de mine care stau pe intuneric...deci nu-mi irosesc timpul liber cu poluare publicitara, iar la munca in putinul timp care mi-a mai ramas pentru citit bloguri pot sa ma delectez cu farame din concediul tau.

    PS: Nici daca as avea curent electric nu m-as uita la calupul de reclame care ne bruiaza zilnic.

    RăspundețiȘtergere
  5. da eu ca n-am unde sa vad reclame???

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga clau e cel mai sanatos asa, inseamna ca mai ai o sansa sa iti salvezi sufletul:))

    RăspundețiȘtergere
  7. pe sistemu'"run forrest run"
    comentariu obosit. ti-am zis cat ma doare tampla dreapta? :(

    RăspundețiȘtergere