vineri, 7 august 2009

Desculta...in Bucegi

Luata ca din oala am plecat cu ai mei vichendu' asta intr-o mica escapada montana...nu foarte departe, prin Bucegi sa mai vedem si noi una bucata sfinx si doua bucati babe siameze...Cum venisem acasa imbracata specific unei zile de vara toride m-am gasit in fata cronicii unei plecari neanuntate echipata bineinteles doar cu o pereche de papuci...asa ca ne-am oprit in Targoviste sa imi cumpar o pereche de tenesi. Lipsa sosetelor care sa ma protejeze de materialul nepurtat al tenesilor (bineinteles ca nu mi-a dat prin cap sa imi cumpar si o pereche de sosete) inmultita cu un urcus de vreo 2 ore juma' (ca de babacii se misca mai greoi) ar fi avut ca rezultat un sir lung de basici. Asa ca am decis sa merg desculta...se uitau saracii "pelegrini" la mine de parca as fi practicat un oarecare soi de penintenta holbandu-se cand la picioarele mele goale cand la bocancii lor de firma cu talpa dubla.

Culmea e ca nu am avut nicio problema, a fost o reala placere sa simt iarba uda a muntelui pe piciorul gol...exceptie facand portiunile pietroase si cele "presarate" cu amintiri de catre vizitatorii mai..."behaitori"...
Odata ajunsi in varf eram porniti sa coboram cu telecabina sa mai simtim si noi un fior in stomac insa surpriza telecabina isi incheia
programul pe la 16 si era deja si 20 asa ca nu am dus lipsa fiorului caci a trebuit sa coboram impinsi de pante si de norii de ploaie. Am decis totusi sa ma incalt cu chiu cu vai caci picior gol+panta abrupta nu prea e un mix bun si am ajuns deci tot la autoflagelare, dar a meritat...

10 comentarii:

  1. Atata timp cat aventura a meritat, dar si piciorushele sunt tefere nu putem decat sa apreciem efortul tau de escalada semetii noshtri munti :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa planificam neaparat o mica excursie shoeless;))

    RăspundețiȘtergere
  3. da, trebuie sa recunosc ca aceasta istorie are un iz puternic de patetism. true true. totusi.nu-mi starneste mila deloc da deloc.

    cum ramane cu evreii care au murit intoxicati la Auschwitz? cu copiii din Vietnam bla bla au murit din cauza napalmului? (nu stiu de ce, nici nu stiu ce e ala napalm,probabil seamana cu laptele praf. e o replica din film sau ceva, nu stiu cum am facut conexiunea) adica doar ai umblat cu picioarele goale, nu ai murit de o infectie la picior ca Stefan cel mare care, nu e asa, e o figura reprezentativa a istoriei romanesti?

    adica. pana mea. sa-mi fac eu blog sa postez niste intamplari oribile care mi s-au intamplat mie ( legate de picioare), ca atunci cand am facut o batatura naspa....atunci sa vezi lacrimi in coltul ochiului de la vizitatori. deci da, mint.

    in fine...te-ai distrat la munte, ei? :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Adica vrei sa spui ca batatura ta cea naspa stranitoare de lacrimi in coltul ochisorilor poate echivala cu "dushurile" auschwitziene sau bomba de la Hiroshima?:)) fa-ti blog ca acolo sa dai din "pene" cat doresti:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai Doamne... gata cu atata durere si suferinta ca ma deprim si nu mai mananc, nu mai dorm noaptea din cauza voastra. DVD-ul e cu The Devils :)

    RăspundețiȘtergere
  6. de ce sa-mi fac blog eu mie, imi, -mi, cand pot sa dau din pene acilea pe domeniul tau :D

    RăspundețiȘtergere
  7. N-ai decat sa-ti faci de cap in ograda mea:P... o ratusca cu pliscu' mare e binevenita din cand in cand :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Citisem odata o chestie care se chema "eseu despre piciorul Femeii", dupa ce am citit post-ul tau si comentariile aferente poate o sa scriu eu un eseu despre basici, bataturi etc. :))

    RăspundețiȘtergere
  9. da ....doamne ce frumos a mai fooost .....cand am auzit k nu mergem k telecabina ........AAAAAAAAAAA ......veam la raci :)) ouooofff .....da a fost mijto ...bine k n am fost in platforme :)) :)) k ne duceam la expozitzie ...de basici :)))

    RăspundețiȘtergere