miercuri, 5 octombrie 2011

Concurs: Scenarist de ocazie (ediția a 2-a)

Se dă un cadru (poate ceva mai limitat decât la precedenta ediție) dintr-un film asiatic care pe imdb are undeva sub 80 de voturi.


Vă invit să construiți o poveste în jurul cadrului, ce urmează să se întâmple etc, acela dintre voi care va fi cel mai aproape de adevăr nu va rămâne nerăsplătit ci va primi un premiu literar :). Așa că vă aștept curioasă în secțiunea comentarii. Aveți 4 zile la dispoziție, până duminică seara, luni anunț câștigătorul și adaug desigur câteva cadre...edificatoare.

17 comentarii:

  1. Imi place , ai talent omule!Prin asta ti-ai mai castigat un cititor, bafta si la cat mai multe articole!

    RăspundețiȘtergere
  2. merci, dar un exercitiu imaginativ nu faci :))?

    RăspundețiȘtergere
  3. hmm .. :-? prima data mi.a venit sa zic ca o sa o intinda pe spate ... dar acum analizand ma gandesc ca o sa ia un cutit persoana care sta in genunchi adica .. si o sa ii faca un mic patratel langa coloana unde o sa.i schimbe bateriile :D

    RăspundețiȘtergere
  4. nu, nu, ala era alt film =))))
    ala era I am a cyborg but that is ok :P

    RăspundețiȘtergere
  5. da ma bine bine :))) adoua incercare : vad ca in dreapta imaginii e un suport dinala de camera foto sau ceva ..deciii ii fac epoze nud :)) .. daca nu ..atunci ia de pe canapea sticla cu ulei si o maseaza =)))

    RăspundețiȘtergere
  6. tipa e o exhibitionista, il urmarea pe individ pana i-a aflat adresa. acum a venit la el acasa, s-a dezbracat, a asezat frumos pardesiul si palaria pe canapea si ii zice "fuck me". el raspunde "i'm gay, so ... fuck this fan" si incearca ceva perversiuni ce implica ventilatorul si gagica. o taie cu paletele metalice, sangele e pe toata podeaua, amestecat cu bucati de carne

    RăspundețiȘtergere
  7. tipa sta pe un cearceaf, dezbracata, intr-un apartament. in spatele ei, intr-o pozitie cofortabila se afla un barbat care nu o priveste pe ea, ci se uita in dreapta, cautand un obiect, care se afla langa o canapea. in spatele lui este o servieta de lemn, deschisa
    in care e posibil sa se afle ceva folositor. in spatele lui este un aparat de fotografiat, asezat pe un trepied. barbatul este pictor, si urmeaza sa foloseasca spatele femeii drept panza, apoi o va fotografia. camera este atelierul lui, el este un noncomformist, posibil sa aiba legaturi cu personaje dubioase, poate dintre cei care au un fetish legat de pictura. sau poate o tatueaza. si dupa, ceva sange va curge.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tipa si-a luat pozitia de "timida". El e putin bulversat. Dupa aspectul camerei...este la el acasa,el fiind un artist neinteles. Ea vrea sex salbatic ca sa-l uite pe fostul, un fel de Fat- Frumos asiatic, la 1,65 asa.

    RăspundețiȘtergere
  9. :((( maimuţa din dreapta îi pictează fetei pe spate, pe faţă, pe laturi, pe colţuri etc. o preaoribilă floare, de fapt un morman de flori ţipătoare. florile ţipă de foame. ea află că nu-s carnivore, aşa că devine vegetariană. face corp comun cu vegetalele alea şi după ce fotosintetizează o vreme, hrănindu-se doar cu lumină, na, ajunge legumă, conform celor mai evidente legi ale naturii. florile au fel şi fel de flash-backuri cu satîre, satîrele sunt incapabile să tranşeze situaţia. artistul epidermic se transformă într-un porc bun de tranşat, dar tocmai la el, memoriile înarmate se consumă iar unealta necesară dispare. în final, din florile pictate ies mici viermi de mătase; din ei va ieşi cândva kimonoul care lipseşte din cadru.

    RăspundețiȘtergere
  10. m-am chiorat o vreme la poza dupa aia la comentarii...altii au imaginatie bogata sa vedem ce iese la mine : analizand dupa "dinamica" pozei fata agatata undeva pe strada adusa in camera unui aparent tip de treaba, asteapta ceva anume poate lovitura fatala... dupa imbracaminte pare artist dar stiti aparantele inseala.
    varianta horror ar suna ceva de genu:tipu cauta cutitu sau ceva ascutit ce taie bine ca fata face parte din proiectu artistic "stropi de sange pe panza" cu cine stie ce teme erotice pe fundal :))

    RăspundețiȘtergere
  11. @ora25 bah nene, tu ai văzut filmul=))

    RăspundețiȘtergere
  12. dupa aspectul fizic tipul ala cam paros e ori un artist ori un killer. daca chestia aia intinsa pe jos e o folie de plastic, saraca asiatica pricajita urmeaza sa fie taiata incet sub lentila camerei de filmat sau fotografiat. daca e artist tipul o picteaza urat, o aseaza in pozitii indecente si face poze. apoi se dezbraca si incing o partida de amor :)

    RăspundețiȘtergere
  13. cred că o să am multe cărți de dat :))

    RăspundețiȘtergere
  14. :)) dap, l-am văzut da' am mai lucrat umpic la scenariu că nu mi s-a părut chiar perfect :))

    RăspundețiȘtergere
  15. oricum ai lucrat bine, o sa primesti si tu un premiu pentru efort, ai tors un kimono acolo, nu-i treaba usoara :D

    RăspundețiȘtergere