joi, 29 iulie 2010

Wristcutters-A love story


Dacă e sa ma iau după spusele biblice, tagma sinucigaşilor ar ajunge intr-un loc sumbru, new age, mai rău decât cel mai infect cabinet stomatologic, li s-ar pune deci la dispozitie un mediu de cultură propice reflecţiei si redempţiei :D. Filmul de faţă ne propune însă o variantă ceva mai agnostică şi mai prietenoasă, bună de pus la index alaturi de practicile valpurgice. Certaţii cu viaţa sunt expulzaţi într-o lume foarte similară celei pe care tocmai au parasit-o, într-un peisaj arid, texan, lipsit de stele, de zambete, unde beţele de chibrit aprinse leviteazaă unde există găuri negre sub scaunele maşinilor în care sunt absorbiti ochelari de soare, hărţi si alte nimicuri. Prin densitatea acestei plasme a plictisului înnoată totuşi personaje dornice sa învie sentimete simbiotice vieţii, iar portiţe de ieşire se găsesc atâta timp cât există arhive de harţoage usor de masluit...până şi pe lumea ailaltă.
PS: scuze de linia continua, nu ştiu cum naiba să o scot; am dat un amarat de copy paste, antitehnologia e boală grea :P

5 comentarii:

  1. Hey vezi in editorul de text in dreapta e un buton T cu un x rosu, anuleaza formatarea textului selectat. Sau daca dai click pe textul linkuit ar trebui sa apara o caseta dreptunghiulara cu "accesati linkul". in dreapta casetei este optiunea "eliminati". Linkul ar trebui sa dispara in ambele situatii, in ideea ca ai editorul actualizat :)). Daca nu, arunca un ochi aicisa: http://bloggerajutor.blogspot.com/2009/08/activati-noul-editor-de-postari-din.html

    Btw, filmul e minunat. shannyn sossamon e o feblete.

    RăspundețiȘtergere
  2. un film deosebit care ne prezinta un loc sumbru; un purgatoriu gri, deprimant, plictisitor. Coloana sonora este excelenta.

    RăspundețiȘtergere
  3. aleluia, multumesc Richie :)
    @ m@ri@n, dap coloana sonora f buna...

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa A Knight's Tale si The Order, am decis sa o check out pe Shannyn Heath-less si vad ca merge chimia si interpretarea rolurilor just as well.. Nu stiu ce mi-a luat atata timp sa vizionez Wristcutters. Confession: gaura neagra care absoarbe nimicuri si duce spre un lost&found-bin chiar exista si pe lumea asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. :))) serios? dáia tot pierd lucruri in imediata apropiere si ma intreb cum de nu le mai gasesc, bunica-mea are o vorba : "le-a inghitit dracu maica" :))

    RăspundețiȘtergere