luni, 7 decembrie 2009

Topaiala si ciuruiala

Pierduta prin jungla sutimilor castigatoare ca un zoon politikon pe o scara evolutiv democratica m-am minunat aseara de reactia topaitoare a domnului Geoana la aflarea asa ziselor rezultate. Aproape ca imi da o lacrima basesciana cand ma gandesc la electroratul inteligent al domnului Geona care poate ca aseara a deprins ceva din reactia castigatorului in...sondaje si anume o dara de instabilitate lasata de personalitatea melciana si puerila a candidatului pesedist. Am pufnit in ras la auzirea multumirilor demne de covorul rosu...as fi inteles daca la mijloc ar fi fost vorba de o diferenta de 5 pana la 10 sutimi. Un viitor presedinte cu oarece mentiuni diplomatice in cv s-ar fi stapanit si ar adus vorba in discursul sau victorios si de o oarecare marja de eroare, de rabdare, de numararea efectiva si ar fi lasat topaielile pentru a doua zi cand balonul de sapun al exit-poll-ului s-a fi spart sau nu. Cand fragilul balon s-a spart la lumina bec-ului a aparut inevitabil cel numit frauda...luptati-va baieti cu morile de vant, ca vantu' ce v-a impins pana aici se pare nu si-a folosit toata "energia".

3 comentarii:

  1. Ai mai, Adina, not you too...Nu baga politica in acest frumos blog.In plus, de ce se mira lumea de Geoana?!Amandoi s-au bucurat ca niste prosti, macar unu din ei putea sa creada ca a castigat, ca avea niste sondaje in spate, dar celalalt?...Bizaaaar

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e bizar in conditiile in care celalalt ar fi pus totul la cale:))...m-a enervat pret tare reactia lui Geoana ca sa nu mi-o exprim si eu pe a mea, dar ai dreptate o sa incerc sa evit domeniul...macar aici:)

    RăspundețiȘtergere