sâmbătă, 3 iulie 2010

M-am săturat de Twilight

Ca să îi fac hatârul sorămii (nu că ar fi fan, Doamne păzeşte), ne-am târât într-o înnorată zi de sâmbătă spre CinemaPro să vizionăm, cum altfel dacă nu la caterincă, pătrarul, eclipsa, dracu' mai ştie ce din aşa zisa sagă vampirică. N-am râs atât de mult ca data trecută, dar parcă să zic că m-am răcorit o leacă înaintea susţinerii licenţei (brrr). Iacătă îi apucară pe ăştia mici şi drăgălaşi al treilea episod de relaţie şi nu îşi "fructificară mărul pasiunii" (ăla care apare mereu pe coperţi, n-am înţeles de ce) ba mai degrabă mărul discordiei sau...mărul lui adam (că parcă prea se înghite în sec în şi la filmul ăsta). Da' ce zic eu aci...că atâta pasiune şi struggling nu mai văzui de la Laguna albastră încoace (bleah). Replici jenibile, scene cu repetiţie şi lipsite de sens, personaje noi cam prea multe ca să le mai ţii socoteala, fatalism cât încape, prim planuri salvatoare menite să eclipseze un fir narativ scurt şi fragil, ros de molii...gata m-am săturat, n-am să mă mai duc la următorul nici măcar pentru amuzament.

5 comentarii:

  1. sa inteleg ca ai vazut si celelalte parti? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Surprinzator sau nu am urmarit si restul mizeriei :)) pentru a intelege "fenomenul", isteria...conceptul nu e tocmai rau, abordarea e insa execrabila...asta a sunat a scuza :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu am urmarit primele parti ale porcariei dar la a doua parte am crezut ca o iau razana. m-a plictisit atat de tare si in acelasi timp m-a enervat de-mi venea sa scot dvd-ul si sa-l sparg.

    RăspundețiȘtergere
  4. mda, n-ai. trimite-mi pls. un mail pe goaga.alex@gmail.com... as fi rugat pe Alex (Botau) sa te contacteze (sunt prieten cu ea) dar este plecata prin...Europa...si e destul de urgent. :)
    Thanx a lot si scuze.
    A, nu publica comentariul. E ok si fara asta. Merci beaucoup.
    Alex.

    RăspundețiȘtergere
  5. categoric Twilight sucks pana in strafudunrile sale..o_O..cred ca e cea mai proasta serie cu vampiri facuta vreodata..

    RăspundețiȘtergere