marți, 6 iulie 2010

Cashback

Tocmai când eram gata să împletesc coroană mortuară filmelor difuzate pe tv şi să-i ataşez frumuşel o banderolă pe care să înşirui sonorităţi reziduale precum Stallone, Schwarzenegger (am dat copy-paste n-aş fi ştiut să-i scriu monstrul de nume) sau mai rău Norris or Segal (ptiu drace, or fi fost stele la vremea lor, să îi anunţe cineva că-s pitici albi) mă sună sormea şi mă anunţă că e un film supermişto pe procinema (şi am încredere în gusturile ei ca doar am educat-o corespunzător-am levitat o leaca, aşa de tare mă umflai în pene). Ajung acasă, imi dau seama că n-am auzit never ever de Cashback (din cauza televiziunii probabil), mi-l descarc şi mă ia de-a dreptul prin surprindere cam ca un suc cu...pulpă. Ni se comunică ceva solid despre viaţă, dragoste, artă, timp şi...hipermarket, mai puţin despre ultimul care ţine loc de ramă tabloului de faţă căci nu pot să îl numesc altfel la cât de multe time warp-uri îl compun. Elogiu adus relativităţii, frumosului naiv (ex: o punga de mazăre împrăştiată pe podea cam ca punga balerină din American Beauty), visurilor pe cale de implinire şi a multor chestii pe care trebuie să le descoperiţi şi voi urmărind filmul ăsta, are de toate pentru toţi...cam ca la supermarket :P...

7 comentarii:

  1. m-a impresionat si pe mine inceputul si am vazut primele 30 de min dar cand sa devina mai interesant mi-a cazut cablu...:( asa ca o sa-l las pe altadata.

    RăspundețiȘtergere
  2. televiziunea dupa cum ziceam...mama tuturor relelelor, cand iti ofera ceva bun are grija sa nu il savurezi pana la capat :))

    RăspundețiȘtergere
  3. :) Am vazut aseara/azi-noapte (nu am notiunea timpului) pe Pro Cinema o parte, acum stiu cum il cheama si o sa-l vad complet.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, te contactez in legatura cu un schimb de link-uri daca esti interesata.
    Datele mele sunt:

    nume: Seriale Online
    link: http://www.serialepe.net/

    Daca esti de acord, astept un raspuns, merci.

    PS: scuze ca am postat aici, dar nu am gasit nici o adresa de mail.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cashback e printre filmele mele preferate - cinematografia e spotless si spot-on. Unii considera Exit Through The Gift Shop-ul oscaruit asemanator in materie de artsiness, dar nu ma pot pronunta inca, pentru ca nu l-am vazut.

    RăspundețiȘtergere
  6. Exit Through The Gift Shop il am in pc de vreo doua saptamani, tre sa-i deschid that exit door :D

    RăspundețiȘtergere
  7. .

    Salut, www.SellADeal.ro este cel mai generos site de CashBack din Romania si este prezent online inca din anul 2011.

    Pe langa CashBack poti primi si 5% din valoare cumparaturilor prietenilor pe care ii recomanzi.

    Tu ai cont?

    .

    RăspundețiȘtergere