luni, 23 iunie 2014

Festivalul Anonimul se mută la București

Cea de-a XI–a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Independent ANONIMUL se desfăşoară în acest an, în mod excepţional, în Bucureşti, în perioada 12-17 august, păstrând atmosfera din Deltă şi ideea de a te îndepărta de “betoanele urbane” ca să vezi filme bune într-o atmosferă specială.

Avand în vedere că locul de desfăşurare tradiţional al festivalului, Satul de Vacanţă Delfinul din Sfântu Gheorghe, se află în renovare şi nu va fi deschis în acest an, ANONIMUL 11 va aduce Delta şi atmosfera de Festival în mijlocul Bucureştiului, oferind într-o oază de liniste şi verde, filme, concerte, workshopuri şi discuţii cu publicul.

ANONIMUL 11 va avea loc în perioada 12-17 august la Verde Stop (Strada Barbu Văcărescu 162-164, sector 2) iar intrarea la proiecţii va fi, ca şi până acum, liberă.



Festivalul îşi păstrează şi în 2014 structura, incluzând în program panorama internaţională (filme premiate la alte festivaluri importante din 2014, omagii, retrospective), secţiunea OFF românesc dar şi programul competiţional- cu secţiunile de lungmetraj, scurtmetraj ficţiune şi scurtmetraj animaţie.  Înscrierile pentru Competiţia de scurtmetraj au avut loc în perioada 31 martie-31 mai, urmând ca selecţia finală să fie realizată de criticul de film Irina-Margareta Nistor, din cele peste 450 de filme înscrise din 35 de ţări.

Competiţia de lungmetraj va prezenta şi anul acesta titlurile propuse de selectorul oficial al Festivalului, Ludmila Cvikova - Head of International Programming în cadrul Institutului de Film din Doha. Lineup-ul competiţional va fi anunţat la sfârşitul lunii iulie. Trofeul Festivalului ANONIMUL, precum şi celelalte premii, vor fi acordate în continuare în baza voturilor exprimate de către publicul prezent la Festival.

Cea de-a XI–a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Independent ANONIMUL, organizată de Fundaţia Anonimul, va avea loc în perioada 12-17 august la Verde Stop, Bucureşti.
Description: https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif

Un comentariu:

  1. Eu sant bucuroasa ca fauna ce vine la festival ocoleste delta macar anul asta..........

    RăspundețiȘtergere