joi, 17 aprilie 2014

Blind date cu un film

Noul Cinematograf al Regizorului Român vă propune o seară de film cu un concept inedit și vă invită la un blind-date cu un film, în data de 18 aprilie, la ora 20:00. La sfârşitul filmului, doi cinefili norocoşi vor câştiga o seară ca în filme, din partea Ceainăriei La Un Ceai.
  
Pe 18 aprilie sunteți invitați la o seară de film organizată întocmai ca un blind-date. "Te provocăm să te laşi pe mâna noastră și te surprindem cu un film de nota 10 : nici tu nici prietenii tăi nu vor şti ce va urma pe marele ecran. O întâlnire pe nevăzute cu filmul nostru, în avanpremiră pe marele ecran. Iubirea pentru film ne apropie, căci în seara aceasta nu vei rămâne doar cu amintirea filmului. Noi avem de gând să ne cunoaştem, să vorbim, să ne ascultăm, să oferim publicului şansa de a comunica, să schimbăm în această seară statutul persoanei necunoscute care stă lângă noi la cinema" ne transmit cei de la Asociația Culturală Macondo. 


Pe 18 aprilie poţi intra în jocul lor și te vor trimite la o seară aromată cu ceai Blooming Love și prăjituri delicioase oferite de ceainăria La Un Ceai
. Vei merge cu un alt cinefil norocos ca şi tine, dacă vă veţi înscrie la tombolă şi veţi fi câştigători, la sfârșitul serii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu