marți, 18 august 2009

Pubtime:Cea mai penibila reclama a momentului

Dupa ce a tunat masini si apartamente Cosmote-ul vrea cu tot dinadinsul sa perforeze timpane si sa ridice niscaiva fire de par de pe cefele moculesciene cu noua sa (sa-i zic) reclama tv in care apare in prim-plan un "baietel" cu zambet larg, fortat, cu o pereche de sprancene pensate de mama focului, insotit de alti 2 baietei-anexa afoni si penumbrati care se pun pe cantat...rap nene. Baiatul si-a luat cartela cica sa o sune pe Mirela, care e mai ieftina ca o cola (cartela...sau Mirela:)))...Nu stiu daca omuletii aia din agentie au aflat ca suntem prin 2009, iar trio-urile de baieti care se chinuie sa cante versuri calugaresti sunt de pe vremea bunicii. Oare n-ar trebui sa existe un fel de "comisie" care sa filtreze tampeniile publicitare menite sa apara pe tv ?...probabil ca in cazul acestei utopii ne-am putea uita si noi la un film fara a fi intrerupti de calupul cel de toate zilele.

9 comentarii:

  1. :)) eram "la terasa" prima oara cand am auzit, mai degraba decat am vazut pseudo-reclama proiectata pe o panza...m-a bufnit rasul si, da, Mirela e mai ieftina ca o Cola...ce vrei, fata usurica :)))))) bine, daca tot vorbim de reclame slabe, la categoria "de prost gust", campioana e aia cu tipul decapitat care vrea si el un pufulete...ma intreb ce fac cenzorii de la CNA...le place prea tare pufuletele, pesemne :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, macar aia cu pufuletele, portocala si decapitatul e absurda si o leaca surprinzatoare si nu stiu cat se ia pe sine in serios, pe cand asta cu baieteii cred ca se cam ia in serios:))da...CNA-ul e mare amator de pufuleti si..Mirele;))

    RăspundețiȘtergere
  3. toti suntem amatori de Mirele, mai ales daca sunt mai ieftine decat un cico :)))))))) si o prajitura la cofetarie, as adauga, ca sa risipesc impresia de frivolitate care plana asupra ei :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu si daca te referi la prajituri de genul asta http://www.delly.ro/reteta/Lifestyle-culinar/1561/C
    ele-mai-delicioase-si-scumpe-prajituri-din-lume.html
    :))motivul pentru care pretul lor ajunge la zeci de mii de dolari sunt "accesoriile" care iti raman in dinti;))

    RăspundețiȘtergere
  5. :))) credeam ca imi arati si tu prajituri pe care le mananci de pe o domnisoara imbracata in costumul Evei, pe care o iei la pachet acasa dupa...off, ma dezamagesti :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu, pentru ca de obicei nu ma gandesc la domnisoare goale manjite cu frisca:))

    RăspundețiȘtergere
  7. :)) nici eu, dar parca s-au demodat savarinele

    RăspundețiȘtergere
  8. cea mai poasta reclama posibila

    RăspundețiȘtergere
  9. Cea mai potrivita reclama tineretului roman.

    RăspundețiȘtergere